YENİ BİR YOLCULUK





Yeni bir yolculuk.

Yeni bir yolculuk, adımımızı attığımız ara sokaklardaki serbest resimler misali hayatımızın bir parçası haline geliyor. Buz gibi bir kış sabahı, hedef nereye ise oraya yetişmeye çalışan bacaklarınızın uyuşmuş olması içinizde hiçbir şeyin bırakamayacağı bir sıcaklık tabakası kurmuş. Kafanızı, adımlarınızın izlerini bırakan ayakkabı tabanınızdaki şekilleri görecek şekilde aşağı eğmiş ama bir anda yana çevirme dürtüsüyle kıvranmışsınız.

İşte bu, yeni bir yolculuğun ruhunuzda bıraktığı etki.

Ne olduğunu bilmiyor, sadece içinizden bir ses ne vaad edeceğini görmenizi diliyor. Bakıyor, ne anlam ifade ettiğini çözmeye çalışıyorsunuz. Yürdüğünüz yeni bir yol değil aslında, yanlız o yola eklenen yeni bir iz. 

Yeni bir yolculuğun gözünüzün önünde ördüğü kilometrelerce yolu, ardında sakladığı insanların konuşması adımınızı geri itiyor. O duvara bakmanızı isteyen iç sesi neden şimdi dinlemeyelim ki? Bu sefer neden cazip gelmesin ki? 

Çünkü siz, büyüyorsunuz.

Yeni şeyler sunan o yolculuğun kokusu ciğerlerine çekmelisiniz. Atmaktan çekindiğiniz bu adım belki de gelecekte, hayatınızdan çıkaramadığınız o şeye dönüşecek. Bu yolculuklardan korkmayın. Yeni şeyler denemekten kaçınmayın. Ruhunuzu düşünün ve sizi güvende tutacak o yoldaki ışıkları yakın. 

Siz, büyüyorsunuz ve henüz görmediğiniz bir sürü yeni yolculuk var.

Nefes al,
Koş.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.